Anson nuorille kultaa keskimatkoilla!

 

KOUVOLAN SOUTAJIEN JUNIORIJOUKKUE SUOMENMESTARUUTEEN

 

Sulkavalla kisailtiin 7.-8.6 kirkkoveneiden puolimatkojen suomenmestaruuksista. Nais- mies- ja sekasarjajoukkueilla oli matkana 25 km, joka toteutui soutamalla neljä kertaa sama lenkki. Sää suosi tänä vuonna soutajia: molempina päivinä kävi pieni tuuli ja lämpötila kohosi reiluun 20 asteeseen.

 

Naisten kilpailussa kilpailu mitalisijoista käytiin Mikkelin Soutajien, Takon Soutajien, Sulkavan Urheilijoiden ja Jouteleen välillä. Kouvolan naiset lähtivät matkaan tavoitteenaan tehdä hyvä ja ehjä suoritus ja katsomalla mihin se riittää. Tällä kertaa se riitti kuudenteen sijaan. Kovatasoisessa kilpailussa kultaa nappasi Mikkeli, Tako toisena ja Joutele kolmantena.

 

Miesten kilpailua leimasi sekunttikamppailut ja kovatasoisuus. Hyvin äkkiä kävi kuitenkin ilmi, että Takon soutajien vene liikkui nopeimmin. Tako souti voittoon minuutin erolla seuraavaan. Muista mitaleista käytiinkin tiukka kamppailu. Kouvola oli hyvin mitalikannassa kiinni vielä viimeisellä kierroksella. Hollolan Urheilijoiden sekä Mikkelin Soutajien nousujohteisesta soudusta johtuen Kouvola joutui tiukasti taipumaan karvaaseen neljänteen sijaan. Hollola, Mikkeli ja Kouvola olivat kaikki 13 sekunnin sisällä ja pronssista Kouvolan miehet jäivät Mikkelille 4 sekuntia. Kilpailu päättyi siis pettymykseen, mutta revanssin paikkoja tulee kesän aikana!

 

Sunnuntaina oli vuorossa sekasarjan kilpailu. Joukkueessamme oli kaksi ”tuoretta soutajaa”, muut olivat soutaneet edellisenä päivänä. Niissä olosuhteissa joukkue teki nappisuorituksen. Tuloksena neljäs sija. Voiton vei Mikkelin Soutajat.

 

Alle 23-vuotiaiden nuorten sekasarjassa matkana oli 13 km. Sarjan uutuudesta johtuen joukkueita lähtöviivalle oli ilmoittautunut vain kaksi: Kouvolan Soutajat ja Keravan Urheilijat. Kouvolan joukkue sai hyvin äkkiä kaulaa Keravaan ja tasaisella soudulla eroa kertyi viitisen minuuttia. Matka taittui n. 13,5 km/h keskivauhdilla. Veneessä oli jo kokeneita soutajia, mutta heidän lisäksi soudun vasta löytäneitä nuoria. Vielä mahtuu nuoria joukkueeseen ja treeneihin kokeilemaan lajia! Soutu on hauskaa ja kisoissa treenaus palkitaan.

 

Sulkavalla soudetaan seuraavaksi Suursoutuja heinäkuun toisena viikonloppuna. Kouvolan Soutajat lähtevät sinne sekasarjajoukkueella sekä lukuisilla pienveneillä.

 

 

 
TULOKSET
 
KIRKKOVENEIDEN KESKIMATKAN SM 7.-8.6.2014 SULKAVALLA TULOKSET

 

NAISET:

 

1. Mikkelin Soutajat 1.48.14,2

Maarit Partanen, Vuokko Kolehmainen, Maria Barck, Anu Puttonen, Satu Pulkkinen, Tarja Väisänen, Arja Partanen, Sari Repo, Seija Kontinen, Kirsi Ruohtula, Sanna Rantalainen, Anni Pölhö, Oili Holopainen, Hilkka Närvänen, perämies Esko Kotivuori.

 

2. Takon Soutajat 1.50.23,7

Sanni Lamberg, Miia Pennanen, Mari Rinta-Piirto, Kathleen Hendry, Sari Kurimo, Jaana Hietaranta, Anna Hyvärinen, Marita Lumiaho, Jaana Mononen, Marketta Lamberg, Paula Vehkala, Miia-Maarit Onikki, Kirsi-Maria Pänttönen, Hilkka Kankaanpää, perämies Paavo Salonen.

 

3. Joutele 1.51.53,4

Marita Junna, Susanna Espo, Minna Myllyoja, Maija Virta, Tiina Salmi, Arja Ahti, Eija Korhonen, Anu Kivinen, Riitta Valpio, Seija Vihmaa, Anja Vehman, Eeva Rahikka, Hanna Kulmala, Leena Slup, perämies Seppo Häkkinen.

 

4. Sulkavan Urheilijat-41  1.51.54,4

Kaisa Tiitinen, Katri Teho, Suvi Saali, Maija Sallinen, Jaana Kemppinen, Kati Lehtonen, Minna Purhonen, Mari Kainulainen, Piia Kainulainen,  Marianne Holopainen, Mira Holopainen, Katariina Siljander, Satu Immonen, Anu Huttunen, perämies Lauri Siljander.

 

5. Hämeenlinnan Latu 1.56.39,0

Annika Lahtinen, Tuija Salonsaari, Laila Patronen-Jurvanen, Maija Larm, Mari Palo, Mirka Posio-Virtanen, Paula Leppäkorpi, Piia Aro, Riitta Rintala, Ritva-Liisa Salonen, Sanni Rantala, Tiina Piitulainen, Tuula Manninen, Tuuli Lahikainen, perämies Janne Kalmari.

 

6. Kouvolan Soutajat 1.56.52,3

Tiina Myllylä, Kirsi Ekroos, Laila Niilo-Rämä, Anu Takala, Ritva Takala, Marjaana Seppä, Kati Neuvonen, Leila Peni, Heini Vakkari, Suvi Pakkala, Sara Kitunen, Iida Niemi, Elisa Kitunen, Riitta Von Bagh, perämies Hannu Liekola.

 

7. Keravan Urheilijat 2.00.49,9

Julia Lindström, Anne Rasku, Carla Urbano, Elina Roine, Elisa Aunola, Heidi Ruohonen, Helli Hakkarainen, Isa Tolmunen, Johanna Huhta, Leena Soini, Meeri Vaakanainen, Tarja Hopponen, Ulla Pohjanmaa, Pia Salmio, perämies Alpo Heikkilä.

 

MIEHET:

 

1. Takon Soutajat 1.38.31,4

Jari Jokinen, Matti Salminen, Pekka Siiskonen, Jari Maanoja, Perttu Kivimäki, Pekka Mäkelä, Paavo Salonen, Samuli Kivistö, Antti Järvinen, Jussi Naskali, Mikko Heikkilä, Jussi Oksa, Toni Pyykkö, Jukka Vanhapiha, perämies Olavi Pirinen.

 

2. Hollolan Urheilijat -46  1.39.35,0

Jarkko Ala-Heikkilä, Niko Nättinen, Ville Pajunen, Marko Punavaara, Joni Nurminen, Matti Pääkkönen, Jorma Pöyry, Heikki Köykkä, Jari Nieminen, Jere Rossi, Juha Klemettilä, Mika Tommola, Jari Ylilehto ja Pekka Kuurne, perämies Heikki Nurminen.

 

3. Mikkelin Soutajat 1.39.44,4

Oula Seppälä, Mika Närhi, Juho Lahikainen, Ilkka Manninen, Reijo Parkkinen, Jouni Kakkonen, Terho Ylönen, Tapani Liukkonen, Vesa Haapamäki, Hannu Koponen, Marko Tompuri, Asko Kauhanen, Kari Laamanen, Jussi Seppälä, perämies Pentti Iivanainen.

 

4. Kouvolan Soutajat 1.39.48,2

Ari Kitunen, Kari Varis, Tero Karppinen, Jari Sorsa, Joni Närhi, Jukka Närhi, Heikki Ruokonen, Reijo Niemenmaa, Antti Kirjola, Martti Kirjola, Jussi Aapro, Sami Mälkiäinen, Jorma Närhi, Mika Sistonen, perämies Veikko Nyyssönen.

 

5. Sulkavan Urheilijat -41   1.40.05,9

Asko Toropainen, Kauko Simonen, Ari Kankkunen, Ville Tiitinen, Jaakko Laukka, Jari Tolvanen, Arto Tilaeus, Simo Virta, Jyrki Kuivisto, Heikki Joskitt, Vesa Salminen, Saku Halonen, Valle Teho, Juho Tiainen, perämies Lauri Siljander.

 

6. Keravan Urheilijat 1.40.29,0

Pentti Soini, Seppo Rellman, Niko Vanamo, Tomi Nummela, Pentti Vepsäläinen, Jukka Varrio, Tomi Silvonen, Jari Haverinen, Jussi Häkkinen, Juha Karttunen, Mikko Ylönen, Arto Mykkänen, Jukka Petersohn, Jarmo Siljamäki, perämies Alpo Heikkilä.

  

SEKASARJA:

 

1. Mikkelin Soutajat 1.40.29,7

Maarit Partanen, Vuokko Kolehmainen, Satu Pulkkinen, Tarja Väisänen, Arja Partanen, Sari Repo, Sanna Rantalainen, Juho Lahikainen, Reijo Parkkinen, Jouni Kakkonen, Terho Ylönen, Pekka Manninen, Jani Partanen, Tuomo Puttonen, perämies Esko Kotivuori.

 

2. Evijärven Urheilijat 1.40.34,9

Anu Hautasaari, Liisa Äyrä, Heidi Kottari, Teija Jokela, Anni Keisanen, Taina Vuorinen, Kaija Hänninen, Jyrki Järvinen, Aimo Sironen, Jani Rintala, Juha Järvinen, Ossi Hämäläinen, Antti Tähtinen, Harri Ala-Lahti, perämies Jaana Takala.

 

3. Takon Soutajat 1  1.41.31,5

Mari Rinta-Piirto, Sanni Lamberg, Marketta Lamberg, Marita Lumiaho, Jaana Hietaranta, Jaana Mononen, Miia Pennanen, Pekka Mäkelä, Antti Järvinen, Paavo Salonen, Perttu Kivimäki, Jussi Oksa, Samuli Kivistö, Toni Pyykkö, perämies Olavi Pirinen.

 

4. Kouvolan Soutajat 1.44.01,9

Anu Takala, Minna Nieminen, Kirsi Ekroos, Mari Marttinen, Heini Vakkari, Riitta Von Bagh, Marjaana Seppä, Ari Kitunen, Mika Sistonen, Jari Sorsa, Tero Karppinen, Jukka Närhi, Veikko Niemi, Joni Närhi, perämies Hannu Liekola.

 

5. Sulkavan Urheilijat -41  1.44.27,0

Kaisa Tiitinen, Katri Teho, Suvi Saali, Maija Sallinen, Piia Kainulainen, Mari Kainulainen, Satu Immonen, Asko Toropainen, Simo Ikonen, Jyrki Kuivisto, Arto Tilaeus, Jari Tolvanen, Ari Kankkunen, Simo Virta, perämies Lauri Siljander.

 

6. Vihtavuoren Pamaus 1.45.07,0

Mari Ruokonen, Satu Niemelä, Virpi Illman, Sinikka Munukka, Katri Munukka, Eija Kangas, Heli Peltola, Reijo Lahtonen, Juha Tuikkanen, Rauno Kousa, Erkki Poikolainen, Ville Tuukkanen, Jussi Tuukkanen, Tuukka Tynkkynen, perämies Nina Peltonen.
varalla Sisko Kinnunen ja Harri Metsäranta.

 

7. Takon Soutajat 2  1.46.22,6

Kathleen Hendry, Anna Hyvärinen, Paula Vehkala, Miia-Maarit Onikki, Sari Kurimo, Kirsi-Maria Pänttönen, Hilkka Kankaanpää, Jari Jokinen, Matti Salminen, Pekka Siiskonen, Jari Maanoja, Jussi Naskali, Mikko Heikkilä, Jukka Vanhapiha, perämies Antti Kärki.

 

SEKASARJA,  nuoret alle 23 v. (13 km)

 

1. Kouvolan Soutajat 57.31,3

Suvi Pakkala, Heidi Kitunen, Sara Kitunen, Elisa Kitunen, Venla Vakkari, Mirkka Vakkari

Iida Niemi, Emma Ukkonen Mikael Aslan, Antti Haapaniemi, Santeri Paronen, Anton Purho, Samuli Von Bagh, Akseli Von Bagh, perämies Veikko Nyyssönen.

 

2. Keravan Urheilijat 1.02.38,5

Hanna-Mari Saalo, Heidi Ruohonen, Ida Tolmunen, Jenny Seppänen, Julia Lindström, Laura Nurminen, Tuuli Vallo, Carolus Tommola, Johannes Antuk, Kristian (Kim) Rosenblad, Miko Storman, Vili Korhonen, Ville Sippola, perämies Timo Korpihete.

Tulokset: Sulkavan Urheilijat -41 ry