ANJALANKOSKEN LUKIOLLE MESTARUUS

Anjalankosken lukion joukkue voitti oppilaitosjoukkueiden Suomen mestaruuden Sulkavalla. Tiukka kisa kääntyi lopulta ”inksalaisille” 2,6 sekunnilla ennen lappeenrantalaista Kimpisten lukion joukkueta. Kouvolan Soutajat onnittelee!

 

Lukiolaisten SM-kirkkovenesoutu 5.9.2014 Sulkava

Tulokset
1. Anjalankosken Lukio Kouvola                        16.48,4
Heidi Kitunen, Aino Niemi, Ella Leino, Milla Piilola, Jonna-Mari Tiukkanen, Tuuli Vuorentausta, Janette Heikkilä, Niko Mänttäri, Ville Mutanen, Justus Juntunen, Juho-Mikael Saarento, Erkki Kivinen, Jere Ruohoniemi, Onni Suolanen ja perämies Veikko Nyyssönen

2. Kimpisen Lukio 2 Lappeenranta                  16.51,0
Maisa Tuliniemi, Kaisa Kiljunen, Sara Kivimäki, Venla Vainikka, Tiina Saareks, Neea Turunen, Anni Posti, Iida-Maria Tiitinen, Ville Hatara, Peetu Juntunen, Panu Noponen, Markus Koistinen, Kalle Kummola, Santeri Savinainen ja perämies Nina Kuparinen

3. Rantasalmen Lukio                                               17.15,7
Topi Huupponen, Aleksi Jurvanen, Karoliina Kalliolahti, Sami Kärkkäinen, Heikki Matikainen, Emma Paunonen, Wilma Pihlastie, Mona Ruuskanen, Manu Räisänen, Saku Räisänen, Niko Sauresto, Linda Myllys, Riikka Hulkkonen, Hanna Korhonen ja perämies Jaakko Laukka

4. Kimpisen Lukio 1 Lappeenranta                  17.16,9
Eevi Pöllänen, Veera Pirttinen, Klaudia Kämä, Aino Pohjonen, Karla Karasti, Iiris Jortikka, Maiju Luokkala, Juuso Eteläpää, Tomi Karttunen, Teemu Mikkola, Mikko Kuningas, Eino Muhonen, Johan Segerman, Mavin Viisanen ja perämies Rauno Martikainen

5. Joroisten Lukio                                                         17.40,0
Oona Varis, Meeri Kettunen, Nelli Lyytikäinen, Nea Heiskanen, Minna Kuitunen, Jenna Anttila, Anna-Sofia Mykrä, Asa Palhomaa, Kasperi Purhonen, Jose Vesander, Henri Jääskeläinen, Valtteri Hannelin, Juho Pietinen, Vili-Markus Sikanen ja perämies Kaj Järveläinen

6. Sulkavan Lukio                                                          17.51,0
Jonna Lappalainen, Vi Choi, Pinja Pylkkänen, Anni Kemppinen, Sandra Reponen, Elena Harju, Elisa Pelkonen, Olli Pelkonen, Santeri Mikkonen, Matias Anttonen, Topi Noponen, Veikka Liljesröm, Teemu Hintsanen, Tatu Hiltunen ja perämies Miia Päykkönen