TREENILUOLA AVAUTUU

Anson ja KoPyn yhteinen sisäliikuntatila ”luola” avautuu ensi viikolla. Keskiviikkona 1.10.2014 klo 16.00-17.30 voi tulla noutamaan avaimen 5 euron avainmaksua ja kuittausta vastaan. Treenaamaan varmuudella pääsee torstaina. Luola sijaitsee samassa rakennuksessa kuin viime talvikaudella, mutta eri hallissa. Osoite on Tiilitie 5, Kouvola. Samassa pihapiirissä toimii Ksao.  

Luola on käytössämme 31.3.2015 asti raijoituksetta. Kausimaksu on 100 euroa ja se maksetaan Anson tilille 520006-435488. Kertamaksu 5 euroa maksetaan paikan päällä. Jokaisesta käynnistä kuittaus pöydällä olevaan vihkoon. 

Luolaan tulee kolme Wattbike kuntopyörää, Concept II sisäsoutulaitteita ja Skierg sisähiihtolaite. Siivousväliteetkin sinne tulee ja niiden käyttäminen on suotavaa.

Viime kaudella käyntikertoja oli toistasataa kuukaudessa. Nytkin toivotaan aktiivista käyttöä.

Tervetuloa treenaamaan!!