Harjoituskausi alkaa piakkoin – aikataulut tulevat Hobbydeediin (entinen Osallistujat.com)

Kirkkoveneiden harjoituskausi alkaa, joten käykääpä vahvistamassa siirtyminen Hobbydeediin. Nyt meitä sähköpostin vahvistaneita on vasta viitisentoista. Käyttäkää aikanaan tullutta infoviestiä, jossa kerrottiin Osallistujat.comin muuttumisesta Hobbydeediksi. Viestin lopussa on kohta, jossa pyydetään vahvistamaan sähköposti. Muuta ei vanhalta käyttäjältä tarvita.

Jos viesti ei enää tallessa, osoitteessa https://www.osallistujat.com/ neuvotaan:

Osallistujat.comista Hobbydeediksi

Siirry Hobbydeedin tästä

Huom! Kirjaudu Hobbydeedin Osallistujat.com tunnuksillasi. Kaikki tietosi ovat jo siellä. Jos käyttäjätunnuksesi tai salasanasi on hukassa, tilaa Hobbydeedistä uusi. Meillä on aika paljon käyttäjiä, joten valitettavasti tukipalvelu on aika ruuhkautunut. Äärimmäisessä hädässä kysy apua together@hobbydeed.com osoitteesta tai Helpdeskistä kirjautumisen jälkeen kysymysmerkin alta. Lue myös usein kysytyt kysymykset. Säästä ensi viikkoon kysymykset, miksi tätä juttua ei olet yms 😉 Leppoisaa viikonloppua. 

Jos Anson vaikeasti muistettava salasana on hukassa, kyselkää sitä Anson hallituksen jäseniltä.

 Jos olet uusi Hobbydeed-käyttäjä, hae ryhmää Kouvolan Soutajat ja anna saamasi salasana.