Saimaan Souduista vauhtia Sulkavalle

Lauantaina 2. heinäkuuta kisattiin perinteinen Saimaan Soutu Kirkonvarkaudessa Mikkelissä. Kouvolan Soutajat haki kisasta vauhtia Sulkavan Suursoutuihin, jotka kisataan tulevana lauantaina 9. heinäkuuta. Mikkelissä kisattiin kuumassa kelissä, ja kisamatkana oli kirkkoveneillä n. 10 km (kaksi kierrosta) ja pienveneillä n. 5 km (yksi kierros).

Kouvolan Soutajien miesten kirkkovenejoukkuetta täydennettiin kahdella naisella. Kouvolan joukkue voitti kirkkoveneiden välisen kisan ajalla 41:42. Toisena Voiton Soutajat ajalla 42:14 ja kolmantena Airoteam ajalla 42.58.

Kouvolan joukkueessa: Janne Kukkonen, Anu Takala, Johanna Mattila, Jorma Närhi, Viljami Pätäri, Mikko Joenpolvi, Jari Sorsa, Tero Karppinen, Juha Perätalo, Arto Toivanen, Panu Eerola, Toomas Ristola, Matti Komulainen ja Jussi Aapro. Perämiehenä Mika Sistonen.

Pienveneissä Kouvolan Soutajia edusti Joni Närhi (miehet yksinsoutu yleinen). Joni voitti yksinsoudun ajalla 38:13 ja Jonin aika oli päivän nopein yksinsoudussa ja toiseksi nopein aika kaikista pienveneistä (ml. parisoutuveneet). Mikko Hölsä edusti Kouvolaa 40 -vuotiaissa miehissä ja voitti sarjansa ajalla 39:48. Mikon aika oli yksinsoudun kaikissa osallistujista 3. nopein.