Kouvolalaiset soutivat mitaleille Sulkavan Suursouduissa

Menneenä viikonloppuna 7.-10. heinäkuuta kilpailtiin perinteikkäissä Sulkavan Suursouduissa 54. kerran. Vajaan 60 kilometrin mittaiselle Partalansaaren kierrolle osallistui kouvolalaisväriä useassa eri venekunnassa. Miesten kirkkovenejoukkue voitti lauantain SM -lähdön tapahtuman parhaalla ajalla 4:11:49. Naisten kirkkovenejoukkue saavutti hopeasijan ajalla 4:39:22 jääden Mikkelin Soutajien naisjoukkueelle noin 2 minuuttia. Miesten yleisessä yksinsoudussa Joni Närhi souti hopealle ajalla 05:24:21. Yksinsoudun 40 -vuotiaiden sarjassa Mikko Hölsä sijoittui pronssille ajalla 05:41:59. Vuorosoudussa sekaparien yleisessä sarjassa Kouvolan Soutajien Tuija Kilpeläinen ja Aki Syrjälä soutivat hopealle ajalla 06:02:50. 60 -vuotiaiden miesten vuorosoudussa Erkki Arponen ja Kari Mannonen sijoittuivat niin ikään hopealle ajalla 06:56:23 sekä Johanna ja Esa Kilpeläinen 50 -vuotiaiden sekasarjassa ensimmäiselle sijalle ajalla 05:45:57.

Kouvolan miesjoukkueessa soutivat Mikko Joenpolvi, Janne Kukkonen, Jussi Aapro, Arto Toivanen, Viljami Pätäri, Panu Eerola, Tero Karppinen, Jari Sorsa, Tomi Silvonen, Antti Lehtonen, Jukka Toivonen, Juha Perätalo, Matti Komulainen ja Toomas Ristola sekä perämiehenä Mika Sistonen.
Kouvolan naisjoukkueessa soutivat Anu Takala, Saila Laaksonen, Niina Virtanen, Paula Leppänen, Sini Hyvärinen, Kirsi Korpijärvi, Taina Heiskanen, Pinja Kilpeläinen, Johanna Mattila, Mirva Hilander, Iida Niemi, Susanna Inkilä, Maija Hintsanen ja Tiina Korpela. Naisjoukkueen perämiehenä toimi Jorma Närhi.