Kirkkoveneiden SM 2000 m ja 10 000 m Sulkavalla 27.8.-28.8.2022

Kirkkoveneiden sprintillä ja normaalimatkalla Kouvolan Soutajat saavuttivat kaksi suomenmestaruutta (miehet 2 km ja 10 km), kaksi hopeasijaa (naiset 2 km ja 10 km) sekä kaksi pronssisijaa (sekajoukkue 2 km ja 10 km). Tänä vuonna sekajoukkueet koottiin tasavahvoilla soutajilla. Kouvolan Soutajat oli ainut seura, jolta nähtiin kaksi joukkuetta sekajoukkueiden kilpailussa!

Joukkueiden kokoonpanot:

Miesten joukkue (2 km) Joni Närhi, Mikko Hölsä, Janne Kukkonen, Viljami Pätäri, J-P Järvinen, Jari Sorsa, Tero Karppinen, Pekka Eerola, Jukka Toivanen, Mikko Joenpolvi, Antti Lehtonen, Arto Toivanen, Matti Komulainen, Jussi Aapro. Perämiehenä Veikko Nyyssönen.

Naisten joukkue (2 km) Saila Laaksonen, Anu Takala, Niina Virtanen, Pinja Kilpeläinen, Kirsi Hiljanen, Katariina Korniloff, Maija Hintsanen, Kirsi Korpijärvi, Taina Heiskanen, Ulla Yrjölä, Iida Niemi, Elsa Sorvo, Kirsi Katajainen, Tiina Korpela. Perämiehenä Mika Sistonen.

Miesten joukkue (10 km) Joni Närhi, Mikko Hölsä, Janne Kukkonen, Viljami Pätäri, J-P Järvinen, Jari Sorsa, Tero Karppinen, Pekka Eerola, Jukka Toivanen, Mikko Joenpolvi, Antti Lehtonen, Arto Toivanen, Matti Komulainen, Jussi Aapro. Perämiehenä Veikko Nyyssönen.

Naisten joukkue (10 km) Saila Laaksonen, Anu Takala, Niina Virtanen, Laila Niilo-Rämä, Paula Leppänen, Katariina Korniloff, Maija Hintsanen, Kirsi Korpijärvi, Taina Heiskanen, Ulla Yrjölä, Iida Niemi, Elsa Sorvo, Pinja Kilpeläinen, Tuija Kilpeläinen. Perämiehenä Mika Sistonen.

Sekajoukkue Loisto (2 km) Joni Närhi, Matti Komulainen, Jari Sorsa, Tero Karppinen, Pekka Eerola, Kirsi Katajainen, Iida Niemi, Elsa Sorvo, Ulla Yrjölä, Maija Hintsanen, Niina Virtanen, Kirsi Korpijärvi, Janne Kukkonen, Antti Lehtonen. Perämiehenä Veikko Nyyssönen.

Sekajoukkue Hohde (2 km) Arto Toivanen, Jussi Aapro, Panu Eerola, Mikko Hölsä, Tomi Silvonen, Mikko Joenpolvi, Viljami Pätäri, Tiina Korpela, Kirsi Hiljanen, Katariina Korniloff, Paula Leppänen, Taina Heiskanen, Saila Laaksonen, Anu Takala. Perämiehenä Mika Sistonen.

Sekajoukkue Loisto (10 km) Joni Närhi, Matti Komulainen, Jari Sorsa, Tero Karppinen, Pekka Eerola, Iida Niemi, Elsa Sorvo, Ulla Yrjölä, Maija Hintsanen, Niina Virtanen, Kirsi Korpijärvi, Katariina Korniloff, Janne Kukkonen, Antti Lehtonen. Perämiehenä Veikko Nyyssönen.

Sekajoukkue Hohde (10 km) Arto Toivanen, Jussi Aapro, Panu Eerola, Mikko Hölsä, Tomi Silvonen, Mikko Joenpolvi, Viljami Pätäri, Tiina Korpela, Kirsi Hiljanen, Tuija Kilpeläinen, Taina Heiskanen, Pinja Kilpeläinen, Saila Laaksonen, Anu Takala. Perämiehenä Mika Sistonen.

Naisjoukkue ensimmäisen startin jälkeen.
Miehet korkeimmalla podiumilla.
Hopeanaiset molemmilta matkoilta.
Sekasarjan pronssimitalistit molemmilta matkoilta.