FIRC 2023 sisäsoudun SM-kilpailut 4.2.2023

Sisäsoudun suomenmestaruuksista kilpailtiin pitkästä aikaa ”livenä” Helsingissä Pasilan urheiluhallissa 4. helmikuuta. Kouvolan Soutajilta saatiin ennätyspaljon osallistujia mukaan kisoihin. Mukana oli kovia konkareita, kuten olympiahopeamitalisti sekä ensimmäistä kertaa sisäsoutukisoihin osallistuneita. Hienoa heittäytymistä nähtiin etenkin naisilta, joissa moni ensikertalainen kisasi ensin henkilökohtaisella matkalla ja tämän jälkeen joukkuekilpailussa! Suomenmestaruuksia jaettiin 2000 metrillä sekä 4×1000 metrin joukkuekilpailussa. Ansolaisten mitalisaldokisoista oli 5 kultamitalia, 1 hopeamitali ja 4 pronssia.

Tarkemmat tulokset löytyvät linkistä: https://www.vuoksensoutajat.fi/wp-content/uploads/2023/02/Tulokset_Firc.pdf

Iloisia naisia joukkuekilpailun jälkeen! Naisten hopeajoukkueessa soutivat Minna Nieminen, Niina Virtanen, Ulla Yrjölä ja Elsa Sorvo. Pronssijoukkueessa Mirva Hilander, Elsi Kettunen, Anu Takala ja Terhi Harjula.
Miesten kovatasoisessa joukkuekilpailussa Kouvolan sijoitus viides. Miesten joukkueessa soutivat Panu Eerola, Viljami Pätäri, Arto Toivanen sekä Mikko Joenpolvi. Mikolle erityismaininta, kun lähti kilpailuun mukaan lyhyellä varoitusajalla sairastumista paikkaamaan!